top of page
Installateur Boon Duurzaamheid

Contact met uw adviseur

Wanneer wij de offerte aanvraag binnen hebben zal één van onze adviseurs contact met u opnemen. In dit gesprek stellen wij een paar basis vragen zodat de adviseur zich voldoende kan voorbereiden.

Offerte en legplan

Wanneer wij alle data hebben gaan wij beginnen met het kostenplaatje en het legplan. Vervolgens gaat u samen met de adviseur telefonisch kijken of alles naar wens en of er wellicht iets aangepast moet worden.

Installatie

Op de dag van installatie komt er een team van installateurs langs met al uw materialen. Met een grote glimlach leggen wij in één dagdeel al uw zonnepanelen op het dak en zorgen we dat alles werkt voordat wij u een fijne dag wensen.

Op bezoek

Na een gezellig telefoon gesprek komt de adviseur op de koffie. Hier gaat de adviseur dieper in op uw wensen en behoeftes. Ook nemen we een kijkje naar uw dak en meterkasten om te kijken wat het optimale plek gaat zijn voor uw zonnepanelen en omvormers.

Inplannen 

Wanneer de offerte in orde is kunnen wij beginnen met het inplannen. Eén van onze lieftallige back office medewerkers neemt contact met u op voor een geschikte datum van de technische schouw & installatie. 

Houden wij contact?

Na de installatie houden wij contact!
We begeleiden u dan ook in het proces met betrekking tot de BTW teruggave. Ook melden wij u aan bij uw energie leverancier.

Wij vragen nog even of alles naar wens is en of wij nog wat voor u kunnen beteken. Als u zelf nog even wilt kletsen mag dat altijd.

Hoe verloopt uw installatie?

Vraag uw gratis offerte aan

bottom of page