top of page
maximum-of-3-or-4-construction-workers-working-on-.png

Boon Duurzaamheid

Uw gids op uw reis naar verduurzaming!

Kennismaken

Een van onze adviseurs zal contact met u opnemen nadat we de offerteaanvraag hebben ontvangen. Zodat de adviseur zich goed kan voorbereiden, stellen wij in dit gesprek enkele basisvragen.

Offerte en legplan

Wanneer we alle informatie hebben, gaan we beginnen met het berekenen van de kosten en het opstellen van een legplan. Vervolgens gaat u telefonisch met de adviseur praten om te bepalen of alles naar wens is en of er eventueel aanpassingen moeten worden aangebracht.

Installatie

Er komen installateurs langs met al uw materialen op de dag van de installatie. Met een glimlach plaatsen we al uw zonnepanelen op het dak in een dagdeel en zorgen we ervoor dat alles goed werkt voordat we u een geweldige dag wensen.

Koffietijd

Na een aangenaam telefoongesprek komt de adviseur op de koffie. In dit geval onderzoekt de adviseur uw behoeften en wensen. We kijken ook naar uw dak en meterkasten om te bepalen waar uw zonnepanelen en omvormers het beste passen.

Inplannen 

We kunnen beginnen met het inplannen nadat de offerte is goedgekeurd. Een van onze vriendelijke back officemedewerkers zal u contact opnemen met betrekking tot datum van de technische schouw en installatie.

Let's stay in touch!

We zullen contact opnemen na de installatie!
Daarnaast helpen we u bij het afhandelen van de BTW teruggave. Ook melden we u bij uw energieleverancier aan.
Wij vragen nogmaals of alles in orde is en of we nog iets kunnen bieden. U bent altijd van harte welkom om te bellen of een kopje koffie te komen drinken.

Installatie
bottom of page